Home Historie Referenties Foto's Contact

   

Referenties

Roy & Willeke:
"Wij willen jullie ten eerste heel erg bedanken voor de fantastische muziek op het feest van onze bruiloft.We hebben de avond heerlijk op de dansvloer doorgebracht ….Deze was overigens geen moment leeg. We horen dat iedereen een super avond heeft gehad met spierpijn de volgende dag van het dansen! We zijn super blij dat we voor ons feest voor jullie gekozen hebben!"

 

Geert & Anke:
"We zijn nog steeds aan het nagenieten van de bruiloft! Wat een geweldig feest!! Supergoed gedraaid, de reacties waren erg positief! BEDANKT!"

 

Loet Verhoeven (Partycentrum 't Vunderke, Macharen):
"Muziek is één van de belangrijkste onderdelen van een feest, ruim 14 jaar komt DiscoVision bij ons over de vloer. Als eerste op een familie feest, vrij snel groeide dit tot gemiddeld zo’n 25 keer per jaar. Niet alleen voor kleine familie feestjes maar ook voor grote bruiloften. Ook was er een klik met DiscoVision en verzorgde ze onze thema feesten, kermis enz enz..."

 

Mark en Heidy:
Het was geweldig. Alleen maar goeie reacties gehad. Ook over de lichtshow, die was super.Echt jullie hebben er mede voor gezorgd dat ons feest onvergetelijk is geworden. nogmaals super bedankt!!!!

©DiscoVision 2015